HTML

آموزش HTML , آشنایی با تگ ها و ساختار صفحات وب


تکنولوژی WebGL

مسعود درویشیان 48 دیدگاه HTML , JavaScript , WebGL Wednesday, 16th April , 2014 56529 بازدید

WebGL به زبان ساده، تکنولوژی‌ برای کشیدن، به نمایش در آرودن و تعامل سطح بالا و پیشرفته با گرافیک سه‌بعدی کامپیوتری از طریق مرورگرهای وب است. پیش از این، گرافیک سه‌­بعدی تنها محدود به کامپیوترهای سطح بالا و قوی یا کنسول‌­های بازی بود و نیاز به برنامه‌­نویسی پیچیده‌ای داشت. اما امروزه با پیشرفته‌تر شدن کامپیوتر‌های شخصی و web browser ها، نمایش گرافیک سه‌بعدی از طریق تکنولوژی‌های مدرن و شناخته‌شده‌ی وب، امکان‌پذیر شده است.

WebGL

تکنولوژی WebGL

CSS های اختصاصی برای مرورگرهای اینترنت اکسپلورر – IE

امیر سروری 42 دیدگاه CSS , HTML Monday, 14th May , 2012 87586 بازدید

 CSS های اختصاصی برای مرورگرهای اینترنت اکسپلورر -  IE - webtarget.ir

طراحان وب سایت در تلاشند تا بتوانند وب سایتهایی طراحی کنند تا در تمامی مرورگرها و رزولوشن های مختلف صفحات نمایش به درستی دیده شود ، این موضوع یکی از اصول طراحی صفحات وب است و هر طراح وب سایت به صورت ایده آل باید این موضوع را مد نظر خود قرار دهد .

CSS های اختصاصی برای مرورگرهای اینترنت اکسپلورر – IE

فایرباگ – Firebug – چیست و چگونه از فایر باگ استفاده کنیم ؟

مهدخت یافتیان 76 دیدگاه CSS , HTML , اصول طراحی وب سایت Saturday, 19th November , 2011 211296 بازدید

راهنمای , آموزش استفاده از فایر باگ – firebug – برای طراحان وب

firebug-webtarget.ir

فایر باگ – firebug – ، یک برنامه اپن سورس است و به عنوان ابزار اضافی یا کمکی ، برای توسعه وب استفاده می شود که مخصوص مرور گر موزیلا فایر فاکس – firefox – می باشد. این ابزار به طرز باورنکردنی قدرتمند است و با ابعاد وسیعی از امکانات و خصوصیات کاربردی ، برای هر طراح و یا توسعه دهنده وب مفید و مناسب است.
در واقع این امکان اضافی ( در مرور گر های دیگر با قابلیت کمتر نیز وجود دارد) یدک کش اسم مرور گر خود می باشد.فایر باگ دربین ابزار های دیگر( مانند ابزار بررسی و تست قالب و پروفایل اجرایی صفحات وب )، برای سرعت بخشیدن به روند کاری، زمان انجام عملیات آزمون و خطا را هنگام دی باگ کردن یا رفع اشکال صفحات وب کاهش می دهد.

فایرباگ – Firebug – چیست و چگونه از فایر باگ استفاده کنیم ؟

ده اشتباه بزرگ در HTML که نباید مرتکب شوید

امیر سروری 60 دیدگاه HTML , استاندارد وب سایت , بهینه سازی وب سایت Monday, 22nd August , 2011 124613 بازدید

یادگیری اصول کدنویسی کار بسیار پیچیده ای نیست اما آشنایی و تسلط بر این قوانین و رعایت اصول استاندارد و صحیح در کدنویسی نیاز به تجربه و کار فراوان دارد . در این مجموعه به بررسی ده اشتباه بزرگ در نوشتن کدهای HTML میپردازیم که رعایت آنها می تواند در استاندارد سازی کدهای HTML شما تاثیر بسیاری داشته باشد . شاید بتوان گفت تفاوت یک طراح وب سایت حرفه ای و آماتور در رعایت همین اصول و قوانین است که در زیر به ده مورد از آنها اشاره میشود .

ده اشتباه بزرگ در HTML که نباید مرتکب شوید

استفاده مناسب از تگهای Heading

امیر سروری 15 دیدگاه HTML , استاندارد وب سایت , اصول طراحی وب سایت Sunday, 14th August , 2011 31765 بازدید

اهمیت تگ های h1,h2,h3,h4,h5,h6 در چینش صفحات وب سایت

بسیاری از طراحان وب سایت بر این عقیده هستند که کسب کردن استانداردهای طراحی وب سایت در استاندارد بودن کدهای HTML است وValidate بودن کدهای HTML به تنهایی نشان دهنده استاندارد بودن وب سایت طراحی شده توسط آنهاست . اما باید بدانید این تازه اول راه است !?

همه طراحان وب سایت از اهمیت تگهای Heading در بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو آشنا هستند اما آیا کاربرد این تگها فقط در بهینه سازی وب سایت خلاصه شده است ؟ آیا از ابتدا این تگها فقط برای بهینه سازی وب سایت طراحی شده اند ؟

استفاده مناسب از تگهای Heading

چینش صفحه – دو ستون – عرض متغیر

امیر سروری 16 دیدگاه CSS , HTML , اصول طراحی وب سایت Friday, 5th August , 2011 40135 بازدید

چینش صفحه با ساختار دو ستون با عرض متغیر درCSS

این نوع از چینش نمونه ای دیگر از چینش صفحه liquid است که با دو ستون ایجاد شده است . به این نکته توجه داشته باشید که این نوع از چینش همیشه به این سادگی صورت نخواهد گرفت و با اضافه شدن محتویات بیشتر مشکلات پیچیده ای اتفاق خواهد افتاد و رفع این مشکلات نیاز به تسلط و تخصص بسیاری دارد . در نهایت این نوع از چینش می تواند یکی از استاندارد ترین نوع چینش از نوع کاربرد پذیری برای کاربران باشد . تست نهایی این نوع از چینش در مرورگر ها و صفحات نمایش با رزولوشن های متفاوت قبل از بهره برداری نهایی الزامی خواهد بود .

چینش صفحه – دو ستون – عرض متغیر

بررسی موقعیت عناصر در یک سند HTML

امیر سروری 14 دیدگاه CSS , HTML , اصول طراحی وب سایت Tuesday, 26th July , 2011 28557 بازدید

نحوه چینش عناصر تمامی سندهای HTML به صورت درختی قابل تحلیل است . هر درجه و رتبه از این درخت معنایی مشابه با روابط انسانی دارد و می توان روابط بین این عناصر را با روابط انسانی مقایسه نمود . معانی مانند جد ، نسل ، والدین ، فرزند و خواهر و برادر – ancestors, descendants, parents, children and siblings – درک مفهوم موقعیت عناصر نسبت به یکدیگر در یک سند HTML می تواند کمک بزرگی برای درک بهتر مفاهیمی مانند گزینشگرها در CSS باشد .

بررسی موقعیت عناصر در یک سند HTML

چینش صفحه – دو ستون – عرض ثابت + لایه های گسترده

امیر سروری 8 دیدگاه CSS , HTML , اصول طراحی وب سایت Saturday, 16th July , 2011 27151 بازدید

چینش صفحه با ساختار دو ستون با عرض ثابت به همراه لایه های گسترده به وسیله CSS

این نوع از چینش در بسیاری از وب سایت ها مورد استفاده قرار میگیرد . با توجه روزلوشن های متغیر و صفحات نمایش گوناگون ، این نوع از چینش می تواند یک ساختار مدرن را برای وب سایت شما ایجاد نماید . با توجه نوع و تکنیک مورد استفاده در این نوع از چینش توضیحات بیشتری ارائه خواهد شد .

در این نوع از چینش یک بخش با نام wrapper اضافه شده است . این نوع از چینش ترکیبی از چینش fix و liquid است . قسمت های header , navigation , footer دارای ترکیبی از ساختار متغیر و ثابت هستند .

چینش صفحه – دو ستون – عرض ثابت + لایه های گسترده

چینش صفحه – دو ستون – عرض ثابت

امیر سروری 7 دیدگاه CSS , HTML , اصول طراحی وب سایت Tuesday, 12th July , 2011 23565 بازدید

چینش صفحه با ساختار دو ستون با عرض ثابت به وسیله CSS

این نوع از چینش در بسیاری از وب سایت ها مورد استفاده قرار میگیرد و شما می توانید نمونه ای از این نوع ساختار را در همین وبلاگ ملاحظه نمائید. با توجه به نوع و تکنیک مورد استفاده در این نوع از چینش توضیحات بیشتری در مورد آن ارائه خواهد شد .

چینش صفحه – دو ستون – عرض ثابت

چینش صفحه – یک ستون – عرض متغیر

امیر سروری 5 دیدگاه CSS , HTML , اصول طراحی وب سایت Friday, 8th July , 2011 13492 بازدید

چینش صفحه با ساختار یک ستون با عرض متغیر به وسیله CSS

در ابتدا می توانید نمونه ای از این ساختار را ملاحظه نمائید . استفاده از این ساختار که در اصطلاح به عنوان ساختار Liquid شناخته می شود با توجه به متغیر بودن عرض صفحات نمایش و رزولوشن های متفاوت تصویر در کامپیوتر های متفاوت بسیار متداول است و می توان گفت پایه تمام ساختارهای متغیر از این چینش به وجود خواهند آمد.

چینش صفحه – یک ستون – عرض متغیر

چینش صفحه – یک ستون – عرض ثابت

امیر سروری 14 دیدگاه CSS , HTML , اصول طراحی وب سایت Wednesday, 6th July , 2011 30831 بازدید

در این مجموعه آموزشی تلاش خواهد شد تا با ساختار و چینش های استاندارد و مختلف از صفحات وب سایت با استفاده از لایه ها آشنا شوید . مطالب به صورت کاملا کاربردی ، ساده و کوتاه ارائه خواهند شد و آشنایی اولیه با HTML و CSS مورد نیاز است. در این وبلاگ سعی شده است مطالب مورد نیاز برای یادگیری و درک این آموزشها نیز به صورت موازی ارائه شود. امیدوارم که این مجموعه آموزشی مورد توجه و استفاده شما دوستان و همراهان عزیز قرار گیرد . پیشنهادات و انتقادات سازنده شما می تواند در افزایش کیفیت مطالب بسیار تاثیر گذار باشد .

چینش صفحه – یک ستون – عرض ثابت

آشنایی با Display , Visibility در CSS

امیر سروری 13 دیدگاه CSS , HTML , اصول طراحی وب سایت Friday, 6th May , 2011 27208 بازدید

توانایی Display مشخص کننده نحوه نمایش یک عنصر در صفحه است و توانایی Visibility مشخص کننده قابل مشاهده بودن یا مخفی بودن یک عنصر است .

مخفی نمودن عناصر به وسیله CSS با استفاده از display:none , visibility:hidden

برای مخفی نمودن یک عنصر با استفاده از CSS میتوانید از دو توانایی display , visibility استفاده نمائید که هر یک دارای خصوصیات متفاوتی هستند.
با تعیین خصوصیت و توانایی display:none و یا visibility:hidden شما میتوانید یک عنصر را مخفی کنید اما نتایج متفاوت خواهند بود .

آشنایی با Display , Visibility در CSS

10 تگ HTML که باید بیشتر در مورد آنها بدانید

امیر سروری 6 دیدگاه HTML , استاندارد وب سایت , اصول طراحی وب سایت Tuesday, 1st February , 2011 27527 بازدید

در این مطلب سعی خواهد شد که تعدادی از خصوصیات تگ های HTML که امروزه کمتر از آنها در طراحی وب سایت استفاده می شود را بیان کنیم . استفاده درست از این تگها می تواند در بهینه تر شدن کار یک طراح وب سایت و همچنین استاندارد بودن وب سایت کمک کند.

10 تگ HTML که باید بیشتر در مورد آنها بدانید



کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت وب تارگت محفوظ است ©2024 وب‌تارگت

استفاده از مطالب وب سایت در سایر وب سایت‌ها و نشریات چاپی با ذکر منبع آزاد است.