ده راهنمایی قبل از راه اندازی وب سایت

10 راهنمایی برای ایجاد وب سایت موفق و استاندارد


امیر سروری 45 دیدگاه تبلیغات و بازاریابی , کار و زندگی Sunday, 11th December , 2011 102941 بازدید

در راه اندازی یک وب سایت چه نکاتی را می بایست مد نظر قرار دهیم؟

قبل از راه اندازی یک وب سایت باید زمانی را به تفکر درباره موضوعاتی اختصاص دهیم ، که در فرآیند طراحی وب سایت مورد استفاده قرار خواهند گرفت. این امر به شما کمک خواهد کرد تا پیش زمینه ای برای طراحی یک وب سایت داشته باشید و این اطمینان را به شما می دهد که بهترین سایت را بر اساس نیازهایتان طراحی کنید.

ده راهنمایی قبل از ساخت وب سایت webtarget.ir

در این مقاله با ده مورد از موضوعاتی که پیش از ایجاد وب سایت باید به آنها توجه نمائید آشنا خواهید شد

1- هدف از طراحی وب سایت

در هنگام راه اندازی یک وب سایت اولین پرسشی که باید از خود بپرسید این است که ” هدف از طراحی وب سایت چیست؟” جواب این سوال کاملا واضح است. اگر شما خرده فروش هستید هدف شما فروش محصولاتتان است. اما اگر تمایل دارید که وب سایتی بروشور مانند داشته باشید، طراحی یک صفحه وب برای شما کافیست. این یک شروع خوب است . اما استفاده از افکار خاص تر و ویژه تر، در طراحی یک وب سایت مناسبتر به شما کمک خواهد کرد.

چگونه باید محصولات خود را به فروش برسانید؟ چرا مردم باید از شما بیشتر از رقبایتان خرید کنند؟ برای اطمینان از فروش محصولات و رقابت با سایر فروشنده ها ، وب سایت چه کاری باید انجام دهد؟

بنابراین برای فروش بیشتر محصولات نکات زیر را در اولویت قرار دهید. برجسته کردن طیف وسیعی از محصولاتی که به فروش می رسانید، متقاعد کردن مشتریان برای خرید از شما، ترویج پیشنهاد های ویژه ، تاکید بر این نکته که من قابل اعتماد هستم و تاسیس یک تجارت آف لاین به خوبی یک تجارت آن لاین و تشویق مشتریان برای بازدید مرتب از سایت .

اگر شما وب سایتی با اهدافی که در بالا گفته شد طراحی کنید، قطعا به اهداف خود خواهید رسید. البته ارزیابی شرکت طراح وب سایت شما نیز در این زمینه موثر است.

اگر در اواسط راه متوجه شدید که مسیر خود را اشتباه رفته اید چه خواهید کرد؟ اما اگر قبل از شروع هر کاری اهداف خود را ارزیابی کنید قطعا اشتباهات پر هزینه ای نخواهید داشت.

برای مثال یک مشتری تقاضا دارد که برای او یک وب سایت تجارت الکترنیکی طراحی کنیم. اما هنگامیکه با او وارد مذاکره شدیم، متوجه شدیم که این کار موفقیت شبکه های نماینده آنها را تضعیف خواهد کرد. پس به او این پیشنهاد را دادیم ، وب سایتی طراحی کند تا از اهداف فروش آنها حمایت کند. بنابراین گاهی اوقات یک راه حل واضح ، بهترین راه حل نمی باشد.

2- مشخصات مشتریان وب سایت

به نظرتان چه کسانی از وب سایت شما استفاده می کنند؟

گاهی اوقات یک وب سایت می تواند فرصتی برای رسیدن افراد به اهدافشان باشد. بازار یابی آن لاین نیز مانند بازار یابی آف لاین قوانین مخصوص به خود را دارد. برای این کار ابتدا هدف خود را از بازاریابی مشخص کنید و هیچ وقت سعی نکنید تا همه افراد را از خود راضی و خوشنود نگه دارید. ظاهر و عملکرد وب سایت شما نیز باید بر اساس خواسته ها و نیازهای مشتری هایتان باشد زیرا

وب سایت برای مخاطبان شما طراحی شده است نه برای شما

3- فرآیند هایی که وب سایت می بایست از آنها حمایت کند

ترجیح می دهید مردم با شما چگونه تماس برقرار کنند؟ از طریق تلفن یا ایمیل ویا اصلا هیچ تماسی نداشته باشند. آیا مایلید که محصولات خود را به صورت آن لاین به فروش برسانید؟ آیا خودتان وب سایتتان را به روز رسانی می کنید یا ترجیح می دهید یک شرکت طراح وب سایت این کار را برای شما انجام دهد؟ آیا نیاز به یک موتور جستجوگر دارید؟ آیا خدمات آن لاین به مشتریان خود می دهید؟

نیازهای تجاریتان را تجزیه و تحلیل کنید (اهدافی که در بالا یاد آوری شد). به این نکته فکر کنید که وب سایت شما چگونه می تواند از این نیازها پشتیبانی کند؟
به عنوان یک قاعده این مطلب را به یاد داشته باشید که هرچه نیازهای شما بیشتر باشد هزینه شما نیز برای طراحی یک وب سایت بیشتر خواهد شد. البته این بدان معنی نیست که شما از نیازها و خواسته هایتان گذشته و یا آنها را تقلیل دهید. اگر این خواسته ها همان چیزی باشد که وب سایت به آن نیاز دارد در این صورت باعث پیشرفت و کارایی بهتر سایت شما خواهد شد. این بدان معنی است که در مورد نیازهایتان به خوبی فکر کنید.

اگر لیست محصولات شما بیشتر از چند صفحه باشد آیا به یک موتور جستجو گر نیازدارید؟ اگر به طور منظم نوع محصولاتی را که به فروش می رسانید تعویض می کنید، آیا از شرکت طراح وب سایتتان میخواهید که این کار را انجام دهد و یا با توجه به هزینه ای که برای شما در بر خواهد داشت ترجیح می دهید خودتان این کار را انجام دهید؟ برای اینکه بر روی اهداف و فرآیندهای وب سایت خود متمرکز شوید ، باید به فرآیند راه

اندازی وب سایت به همان صورتی نگاه کنید، که به فرآیند استخدام یک کارمند و پیشرفت او نگاه می کنید

.

4- بودجه شما

یک قانون ساده هنگام راه اندازی وب سایت : عملکرد بیشتر = هزینه بیشتر

قبل از انجام هر کاری باید در مورد بودجه خود فکر کنید.همیشه توابعی وجود دارند که شما بدون آنها قادر به انجام کاری نیستید. برای مثال اگر تمایل دارید که محصولات خود را به صورت آن لاین به فروش برسانید، نباید در سایت خود صحبتی از این مطلب به میان آورید. اما گاهی اوقات انتخاب های بیشتری در پیش روی شماست. اگر قصد شما از طراحی یک سایت ترویج و تبلیغ هتلتان است باید امکاناتی را برای مشتریان در وب سایت خود در نظر بگیرید. به طور مثال آنها باید بتوانند هتل شما را به صورت آن لاین رزرو کنند و یا اینکه با شماره ای که بر روی سایت قرار می دهید تماس بگیرند.

بودجه شما نباید بر اساس هزینه ها باشد. به هر حال این مطلب را هم مد نظر قرار دهید که اگر برای وب سایت خود سرمایه گذاری بیشتری کنید، درآمد بیشتری نیز نصیبتان خواهد شد. برای مثال امکانات رزرو آنلاین هزینه بیشتری برای شما در بر خواهد داشت ، اما با این کار می توانید مشتریان بیشتری برای خود داشته باشید.

در مورد هزینه های جانبی هم فکر کنید. آیا شما به یک لوگو تبلیغاتی احتیاج دارید؟ آیا به رونوشتی از فعالیتهایتان احتیاج دارید؟ آیا می خواهید بیشتر از یک اسم دامین(Domain name) داشته باشید؟ تمامی این کارها هزینه بیشتری برای شما در بر خواهد داشت. اما با یک سرمایه گذاری خوب می توانید یک نام تجاری خوب برای خود داشته باشید. برای مثال اگر وب سایت شما مطالب و رونوشت مناسب و خوبی داشته باشد علاوه بر کسب در آمد بیشتر، هزینه اولیه نیز به شما باز خواهد گشت.

در هنگام راه اندازی یک وب سایت یکی از مهمترین مسائل، تشخیص این نکته است که از وب سایت خود چه می خواهید و بهترین کاری که می توانید انجام دهید چیست؟ اگر می خواهید در وب سایتتان یک نقشه تعاملی داشته باشید ابتدا باید با شرکت طراح وب سایت مشورت کنید و ببینید که آیا انجام این کار نیاز است یا خیر، و اگر لازم است هزینه های آن را برآورد کنید.مطمئن باشید که هر عملکردی از جانب شما، جایگاه خود را در وب سایت پیدا خواهد کرد.

5- آرم و نام تجاری مورد نیاز

ممکن است در حال حاضر شرکت شما نام و آرم تجاری قدرتمندی برای خود داشته باشد.اما اگر آرم و نامی تجاری ندارید ، شرکت طراح وب سایتتان باید آرم و نامی تجاری برای شما طراحی کند و آن را در وب سایت شما قرار دهد.

یک نام تجاری خوب ، اگر به درستی استفاده شود، احساس اطمینان را در مشتریان بوجود می آورد ، و این اطمینان رابه آنها می دهد که شما یک فرد کاملا حرفه ای هستید.به آرم مک دونالد توجه کنید.(شاید این نام مورد علاقه همه افراد نباشد، اما بسیار قوی و قدرتمند است). موفقیت مک دونالد به دلیل وجود یک آرم تجاری قدرتمند است که در همه جای جهان شناخته شده است. شما در هر نقطه از جهان که باشید به سراغ مک دونالد می روید ، حتی اگر در منزل شخصی خود نیز باشید آن را سفارش می دهید.

احساس شناخت ، اعتماد را به وجود می آورد. همه ما به طور ناخود آگاه بیشتر به افرادی اطمینان می کنیم که قبلا آنها را دیده باشیم. نام تجاری شناخته شده نیز به همین صورت است. اگر شما یک فروشگاه با آرم تجاری شناخته شده ای داشته باشید، به راحتی می توانید محصولات خود را به صورت آن لاین به فروش برسانید. مشتریان به وب سایتی که نامی شناخته شده داشته باشد بیشتر اطمینان می کنند.

شما باید از نام تجاری خود در تمامی قسمتها مانند، سربرگ، یونیفورم کارکنان ، آگهی ها و غیره استفاده کنید. اگر مشتریان آرم تجاری شما را قبلا دیده باشند، مطمئنا بیشتر به شما اطمینان خواهند کرد.

6- محتوا: متن وتصاویر

محتوا مهمترین قسمت یک وب سایت است

به دو دلیل که در زیر توضیح داده خواهد شد

اول اینکه مشتریان بدانند که در وب سایت شما به دنبال چه چیزی هستند و در واقع شما با تولید محتوا به آنها احترام گزاشته اید و اطلاعات مفیدی را در اختیار آنها قرار داده اید که این موضوع برای مخاطبان شما بسیار ارزشمند است و دیگر اینکه شما نیز این اطمینان را پیدا کنید که موتورهای جستجو گر بهترین جستجو را در وب سایت شما انجام می دهند.معمولا افراد ترجیح می دهند که برای پس انداز بیشتر ، خودشان مطالب وب سایتشان را آماده کنند. اما همانطور که قبلا اشاره شد، محتوا مهمترین قسمت یک وب سایت است که در دراز مدت درآمد بیشتری برای شما ایجاد می کند.

بعضی افراد دست خط زیبایی دارند و به خوبی نیز می نویسند. اما اهمیت استفاده از کلمات کلیدی، عبارات کلیدی، قابلیت استفاده، ضرورت اسکن کردن و غیره ، ضرورت این امر را می رساند که نگارش مطالب یک وب سایت، خود یک هنر است.

اهمیت استفاده از تصاویر نیز نباید دست کم گرفته شود. وب سایت مانند یک رسانه تصویری است که تفاوت تصاویر خوب و حرفه ای با تصاویر بد نباید دست کم گرفته شود. بنابراین برای این کار شما باید از یک عکاس حرفه ای استفاده کنید.

7- آیا قادرید که زمانتان را به وب سایتتان اختصاص دهید؟

وب سایت یک ابزار بازاریابی است. اما تنها زمانی به عنوان یک ابزار کار می کند که شما به طور مداوم از آن استفاده کنید.

ممکن است شما بهترین وب سایت دنیا را طراحی کرده باشید، اما اگر زمان خود را به آن اختصاص ندهید، قطعا به اهدافتان نیز نخواهیدرسید

شما باید مطالب را به روز رسانی کنید، سریعا به ایمیلها و سوالات پاسخ دهید و به فکر پیشرفت سایت خود به صورت آن لاین و آف لاین باشید. رعایت تمامی این نکات باعث موفقیت وب سایت شما خواهد شد.اطمینان حاصل کنید که یکی از کارمندانتان و یا خودتان مسئولیت انجام این کارها را به عهده می گیرید. برای مثال اگر شما یک فروشنده هستید، چه کسی مسئول پاسخ به ایمیلها و فروش محصولات شما در ایام تعطیل است؟ آیا تمامی ایمیلها دقیقا در همان روز پاسخ داده می شوند؟ هنگامیکه یک محصول جدید را به وب سایت اضافه می کنید، چه کسی صفحات وب سایتتان را به روز رسانی می کند؟

شما باید برای وب سایت خود کارمندی استخدام کنید تا به سوالات پاسخ گوید، سفارشات را بگیرد و به مشتریان سرویس دهد. رعایت تمامی موارد فوق باعث پیشرفت کار شما و صرفه جویی در وقتتان خواهد شد.حالا اگر ایده های تجاری خوبی دارید به فکر طراحی وب سایت و کسب در آمد باشید.

8- آیا یکDomain name ( اسم دامین ) دارید؟

داشتن یک اسم دامین برای راه اندازی یک وب سایت کاملا ضروری است. گاهی اوقات انتخاب یک اسم کاملا واضح است. مثلا اگر در B.B.C کار می کنید نام انتخابی شما می بایست bbc.co.uk باشد. به هر حال انتخاب یک اسم بسیار ساده هم نیست. برای مثال چرا شما BBC.com را انتخاب نمی کنید؟ ممکن است شخصی به شما پیشنهاد دهد که .com بسیار معتبرتر از .co.uk است. اما انتخاب .co.uk برای شما و BBC بهترین گزینه است. چرا؟ برای اینکه اگر شما در بریتانیا کار می کنید، دانستن این مطلب که BBC توسط مالیات دهندگان انگلیسی سرمایه گذاری می شود و نماینده انگلیس در خارج از کشور است، بسیار ضروری است. بنابراین این کشور تمایل دارد که اصالت و ریشه خود را به دیگران نشان دهد.

اما گاهی اوقات تنها یک انتخاب دارید. برای مثال اگر در آمازون زندگی می کنید و دارای فروشگاه های زنجیره ای چای هستید، برای فروش محصولاتتان باید به جای .co.uk از Amazon.com استفاده کنید.

خوب فکر کنید.به نظر انتخاب somersetteashop.com بهترین گزینه برای شما است. سعی کنید این اسم را همه جا مانند، پشت کارتهایتان، بر روی سربرگهایتان، اتوموبیلتان، کارت تجاریتان و هر جایی که می توانید، به نمایش بگذارید.

البته این نام می بایست با حوزه کاری شما مرتبط باشد و به راحتی به خاطر آورده شود. برای مثال هنگامیکه مردم درباره فروشگاه های زنجیره ای چای آمازون صحبت می کنند، نام somersetteashop.comبه طور ناخود آگاه در ذهن آنها تداعی می شود. البته به جز .com و .co.uk اسامی دیگری نیز مانند، .net و .TV هم وجود دارند. اگر شما یک سازمان و یا یک شرکت غیر انتقایی هستید بهتر است که از .org استفاده کنید. اما .com و .co.uk بیشترین اسامی هستند که مردم به خاطر دارند.

هرگز یک نام شناخته شده را بایک domain متفاوت ترکیب نکنید( مانند Amazon. TV). قطعا مشتریان شرکت آمازون متوجه نخواهند شد که این نام و این محصولات متعلق به شرکت آمازون نیست.

اطمینان پیدا کنید که از نام انتخابی شما قبلا کسی استفاده نکرده باشد، و اگر اینگونه بود از شرکت طراح وب سایتتان بخواهید که آن نام را برای مدت زمان حداقل 2 سال برای شما خریداری کند. برای اینکه موتورهای جستجوگر بزرگ Domain هایی را که برای یک سال خریداری شده اند به خوبی جست و جو نمی کنند و نام وب سایت شما را همراه با وب سایت های بی ارزش و بی محتوا نمایش می دهند.

9- آیا برای شما اهمیت دارد که Domain name شما در بالای نتایج صفحات جست و جو باشد؟

چقدر برای شما اهمیت دارد که در هنگام جست و جوی یک نام به خصوص اسم سایت شما در بالای صفحه گوگل پدیدار شود؟آیا این کار ضروری است؟

برای بعضی از شما این کار ضروری است که در این صورت می بایست از یک متخصص حرفه ای بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو استفاده کنید. استفاده از این تجارت(SEO) هزینه زیادی در بر خواهد داشت، بنابراین قبل از شروع به هر کاری باید اطمینان حاصل کنید که هزینه اولیه به شما بر می گردد.

اگر سایت شما جزو 10 صفحه اول رتبه بندی شده در گوگل باشد در آمد سالیانه شما 100000 دلار در سال افزایش پیدا خواهد کرد . بنا براین برای کسب این در آمد نیازمند 3000 دلار سرمایه گذاری در سال هستید. حتی اگر قصد دارید که 2900 دلار در سال سرمایه گذاری کنید، بهتر است که به راه دیگری فکر کنید .

مراقب شرکتهای کلاه برداری باشید که به شما وعده می دهند تا نام سایت شما در 10 صفحه اول گوگل قرار دهند . شاید گوگل را بتوان فریب داد تا نام سایت شما جزو 10 صفحه اول باشد اما با این کار قابلیتهای بسیار زیادی از سایت شما از بین خواهد رفت . حتی پس از مدتی ممکن است گوگل نام سایت شما را در 10 صفحه آخر خود نیز نیاورد.

وجود بسیاری از شرکتهای کوچکتر، به ویژه در زمینه های رقابتی مانند گردشگری، باعث ایجاد ترافیک در صفحات گوگل می شود. لینکهای حمایت کننده که قیمت مناسبی هم دارند( این لینکها که در گوگل ،یاهو و غیره وجود دارند به عنوان صفحات Pay-Per-Click شناخته می شوند) ، ابزار مناسبی برای تبلیغ این سایتها هستند.?

بازاریابی آف لاین که افراد بیشتری را به سمت وب سایت شما می کشاند، به سادگی نوشتن آدرس یک وب سایت در پشت ماشین است. بهتر است که قبل از اقدام به هر کاری واقع بین باشید و راجع به هزینه جست و جو گرهاو استراتژیهای تبلیغاتی خوب فکر کنید و سپس تصمیم بگیرید. حتی اگر با استفاده از صفحات pay-per-click افراد بسیاری از سایت شما بازدید کردند، باز هم این مطلب را بررسی کنید که آیا سرمایه اولیه به شما باز گشته است؟ این امر نشان دهنده موفقیت شما در استفاده از جست و جو گر هاست.

10- احتیاجات وب سایت شما در آینده چیست؟

هنگام راه اندازی یک وب سایت می بایست به چگونگی بسط و گسترش آن نیز فکر کنید. این تمام چیزی است که به آن نیاز دارید.ممکن است شما به یک وب سایت بروشور مانند احتیاج داشته باشید یا با استفاده از تجارت آف لاین محصولات خود را به فروش برسانید. اما باید بررسی کنید که کدامیک از این موارد به گسترش و پیشرفت سایت شما بیشترین کمک را خواهند کرد؟

شما شاید در ابتدا یک یا دو سفارش در هفته داشته باشید که با استفاده از یک سیستم رزرو ساده خودتان از عهده انجام آن بر آیید. اما اگر تعداد آنها به 100 یا 1000 عدد در هفته برسد، چه خواهید کرد؟پس برای اینکه مشتریهای خود را از دست ندهیداز ابتدای راه اندازی وب سایت نیازهای آینده آن را ارزیابی ، تجزیه و تحلیل و بررسی کنید و سایت خود را به روز نگه دارید.

مترجم: خانم نیوشا خلیلی



نویسنده / مترجم : امیر سروری

امیر سروری هستم علاقه مند به بازاریابی و تبلیغات آنلاین , طراحی وب سایت و البته آموزش


45 دیدگاه برای این نوشته ثبت شده است


  1. بابک
    12 December 2011

    خیلی عالی بود
    خسته نباشید




  2. علی
    12 December 2011

    ممنون
    خوب بود




  3. احمدینا
    12 December 2011

    ممنون
    راستی بروز رسانی قالبتون هم مبارک باشد خیلی زیباست




  4. آرمان
    13 December 2011

    عالیه عالی… کلی استفاده کردم ممنون آقای سروری …. راستی این قالب جدیدتون هم مبارک مثل همیشه حرفه ای و کاملا با سی اس اس طراحی شده نه فوتوشاپ /… به نظر من همین کاره که شما رو متمایز می کنه…
    راستی می شه از بهترین پلاگین های وردپرس و همچنین آموزش ساخت قالبش رو به صورت حرفه ای برای آموزش بزارید به نظر من این آموزش به زبان پارسی بهترین چیزی هست که فعلا وبسایت های ایران احتیاج دارن چون من دیدم هیچ وبسایتی آموزش جامع و رسمی وردپرس رو به زبان پارسی در نیاورده …
    همچنین از شما درخواست می کنم در رابطه با html5 یه نقد و بررسی انجام بشه و ببینیم که خوب هست یا خیر یا باید منتظر نسخه ی بعدی ماند.
    و چند آموزش اج تی ام ال پنج هم بزارید خوبه یا سایتی که آموزش می ده رو معرفی کنید ممنون می شیم .
    ببخشید از نظر طولانی :))




    • امیر سروری
      13 December 2011

      آرمان @ مرسی آرمان جان ، چشم در مورد HTML5 هم سعی میکنیم یک سری مطالب کاربردی ارائه بدیم . امیدوارم مثل همیشه موفق باشی ;-)




  5. احمدینا
    14 December 2011

    آقا اگر می شود آموزش جاوا را هم شروع کنید , ممنونم از شما




  6. Saied
    20 December 2011

    سلام امیر جان اول از همه بابت مطالب و موضوع های عالیی که انتخاب می کنی تشکر می کنم دوم اینکه من تازه وارد کار طراحی وب شدم و به
    Asp – C# – html – css – JQuery مسلط هستم و دارم دوره های MCTS هم تموم می کنم خواستم اگر وقت کردید در مورد بازار یابی و چگونه در منزل یا شرکت کارکنیم یه مطلب تو سایتتون بزارید چون هر چی گشتم در این مورد تو هیچ جایی مطلب به درد بخوری پیدا نکردم .
    موفق و سربلند باشید.




    • امیر سروری
      20 December 2011

      sadeid @ مرسی از لطفت و امیدوارم که موفق باشی . خیلی وقت پیش مطالبی در این مورد نوشتم که اگه بخونی بد نیست و سعی میکنیم در این موارد که به نظر من مهمتر از کدنویسی و غیره هست بیشتر مطلب بنویسیم ;-)

      کار و زندگی




  7. saied
    24 December 2011

    امیر جان ممنون برای من یکی که خیلی مفید بود.
    موفق باشی




  8. سعيد
    4 January 2012

    مطالب ارايه شده خيلي عاليه. اگه ميشد دانلود كرد كه عالي تر بود




  9. gfxaf
    3 March 2012

    بسیار عالی و مفید




  10. ali
    19 April 2012

    یه مطلب عالی حتما یه تشکر و خسته نباشید داره.
    عالی بود عالی




  11. میترا
    19 May 2012

    آزاردهنده ترین قسمتش اینه که حتی اگه خیلی هم خوب باشیم بازم نیاز به چیزی به نام گذشت زمان برای اینکه یک سایت،سایت شود داریم…




    • ارسلان
      1 March 2014

      دقیقا به نکته مهمی اشاره کردی مشکل همه ی ما توی زندگی روزمره هم همینه نه فقط در زمینه سایت




  12. امید
    23 May 2012

    سلام
    تشکراز مطالب خوب و موثر شما



  13. سلام دوست عزیز♥
    میشه بی زحمت به وبلاگ ما سر بزنید و اگه مشکلی از نظر سئو توش هست بهم بگید.
    اگه زحمت کشیدید توی قسمت نظر بدهید لطف کنید.♥




  14. alireza
    9 July 2012

    تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوپ




  15. HitMan
    1 November 2012

    واقعا معلومات عالی بود ادمین جان و همچنان راه مشهور ساختن یک وب سایت مربوط به موضوعات نایاب میباشد که وب ماستران نباید فراموش کرد. تشکر




  16. miracle
    3 November 2012

    بسیار عالی بود. ممنون جناب سروری




  17. sajad
    4 August 2013


  18. رجبی
    14 August 2013

    بسیار خوب بود
    ممنون




  19. رها
    12 September 2013

    با سلام وعرض ادب حضور اقای سروری
    ممنون بخاطر مطالب عالی شما
    زحمت میکشید و مطالب از سطح بالایی برخوردارن
    یه سوال :
    مدتهاست با html , css بصورت تمرینی وگاها برای دوستان بصورت تک صفحه ای وب استی طراحی میکنم
    اما بتازگی میخوام برای خودم یه وب سایت طراحی کنم
    میخواستم بپرسم زبانهایی مثل #C و asp.net که این روزها زیاد ازشون صحبت میشه ایا میشه باهاشون یه وب سایت تعریف کرد
    میخواستم اگر ممکنه به اموزش این دو زبان رو بیارم وبعدا اقدام به ساخت یه وب سایت کنم تا در اینده هم زیاد درگیر ارتقائ نباشم
    یعنی ساختار این زبانها میتونه در کنار زبانهای html , css برای طراحی یه وب سایت داینامیک بکار بره یا این دست زبنها فقط برای طراحی اپلیکیشن های تحت وب هستن و برای طراحی قالب کاربردی ندارن
    ممنون میشم راهنمایی کنین که ایا ارزش تمرین و وقت گذاشتن داره برای یادگیری این زبانها یا خیر البته برای کسی مثل من که فقط به طراحی وب سایت فکر میکنم نه طراحی اپلیکیشن ؟
    با تشکر
    موفق وپیروز باشید




  20. سالار
    20 February 2014

    با سلام ممنون از مطالب جالبتون ، میخواستم در مورد یک چیز سوال کنم و بسیار ممنون میشم اگه جواب سوالمو هم به دوستان بگید هم این که جواب سوالمو به ایمیلم ارسال کنید .
    سوالم اینکه مثلا اگه بخوای یک سایت داشته باشیم اولین کاری که باید بکنیم اینه که دامنه بخریم با فرض اینکه هدف ما مشخصه ، میخواستم اینو بپرسم که اون بخش مدیریتی که واسه هر ادمین میدن همون دامنست مثل میهن بلاگ که بخش مدیریتی داره ، ارسال مطلب و . . . بعد میری تو بخش قالب ، و قالب وبلاگتو به دلخواه تغییر میدی . میخواستم بدونم اون بخش مدیریت همون دامنست ، یعنی دامنه داشته باشی و هاست بعد نوبت به این میرسه که قالب طراحی شده رو بریزی تو قسمت مد نظر بعد سایت درست میشه ؟
    خیلی برام مهمه که جواب سوالمو بدین خیلی مهمه. . .




  21. eliaszh
    9 April 2014

    مطلب جالبی بود :)
    http://zemeston.tk/




  22. shayan
    25 October 2014

    سلام.چراسیتتون ایرادداره




  23. جهان
    5 December 2014

    سلام آقای سروری خسته نباشید
    من دانشجوی ارشد آی تی گرایش تجارت الکترونیکی هستم
    استاد عنوان پروژه درسشو ساخت وب سایت گفتن اما من بلد نیستم
    از کجا باید شروع کنم
    میشه راهنماییم کنید
    ممنون




  24. امین
    12 February 2015

    سلام
    یک سوال داشتم در مورد طراحی وب سایت
    به نظر شما طراحی سایت فروشگاهی با php چه مزایا و معایبی نسبت به cms و بقیه راهها دارد؟
    در صورت امکان پاسخ ایمیل شود.
    و دیگر اینکه ایا شخص و یا گروه قابل اطمینانی سراغ دارید که برایمان سایت طراحی کند با php.
    تشکر




  25. ali
    14 March 2015

    سلام Pay-Per-Click دقیقا چیه؟ممنون




  26. MAHSA
    13 July 2015

    سلام خدمت شما
    ببخشید خواهشا مرا راهنمایی کنید
    آیا طراحی سایت ، شغلی هست که بتوان برای آینده برنامه ریزی کرد ؟
    در این زمینه کارآمدترین و بهترین زبان های برنامه ریزی کدامند ؟

    با تشکر از شما




  27. َAlish
    20 December 2015

    با تشکر از مطالب ارزنده و مفیدتون



  28. واقعا یکی از بهترین سایت های تخصصی ایران؟ دمت گرم آموزش ها عالیه




  29. usEr
    20 January 2016

    عالی بود

    مرسی :x




  30. mehdi
    26 January 2016

    سلام
    دوتا سوال داشتم.
    اول اینکه واسه برنامه نویسی و طراحی و راه اندازی یک سایت چه زبان یا تکنولويی از همه بهتره و قوی تره؟ PHP یا ASP.NET ؟ شما کدومو پیشنهاد میکنید؟

    دوم اینکه بعد از اینکه سایتمون رو طراحی آماده آپلود کردیم واسه مدیریت محتواش باید چکار کنیم؟ نحوه برقراری ارتباط سایت و محتوای سایت (درج مطالب ، ویرایش و …) به چه شکلیه؟

    ممنون میشم راهنماییم کنید.




  31. محمد کریمی
    9 February 2016

    با سلام و عرض ادب
    مقاله جالبی بود ممنونم جناب مهندس سروری .
    در این وب سایت هم مقاله خوبی در خصوص قیمت سایت ها و طراحی سایت نوشته شده است که خواندنش خالی از لطف نخواهد بود :

    غالبا صاحبان کسب و کارها نیاز به راه اندازی یک وب سایت برای معرفی محصولات و خدمات خود دارند. برای طراحی یک وب سایت گزینه ها و قیمت های متفاوتی وجود دارند. گزینه های زیادی برای انتخاب پیش روی شماست، می توانید از یک طراح وب سایت حرفه ای، یک نویسنده باتجربه، یا یک طراح وب سایت ساده استفاده کنید.

    معمولا اولین سوالی که مشتریان از طراحان وب سایت می پرسند، در مورد هزینه طراحی سایت است. پاسخ های زیادی برای این سوال وجود دارد. هزینه ی طراحی یک وب سایت بستگی به اهداف خاص کسب وکار شما دارد و هیچ دو سایتی کاملا یکسان نیستند. اگر چه بطور کلی، تخمین هزینه یک وب سایت دشوار است، اما دانستن احتیاجات یک وب سایت به برآورد این هزینه کمک می کند. در زیر چند نوع وب سایت مختلف را معرفی می کنیم که هرکدام هزینه و ویژگی های خاص خود را دارند

    لینک کامل:
    http://goo.gl/P0S2cx




  32. mitrafathi
    29 June 2016

    سایت خوبی دارید واقعا این پستی ک گداشتید خیلی خوب بود…………..مرسی




  33. سید حسام
    3 September 2016

    ی سوال داشتم برای طراحی و پشتیبانی ی وب سایت علاوه بر زبان های موجود در سایت W3 SCHOOL باید رو چ زبانی وچ چیزهایی علاوه بر زبانها تسلط داشت من اطلاعات کمی در این باره دارم اگه میشه جامع توضیح بدین ممنون از سایتتون




  34. نادر
    30 November 2016

    ممنون از مطالبت




  35. محمد
    22 February 2017

    به نظر من زمان و پول خیلی همه چون میتونیم مسائل دیگه رو باهاش حل کنیم.




  36. مستروب
    20 June 2017

    عالی بود




  37. آتی ‌
    28 June 2017

    سلام آقای سروری.
    من یک ایده خیلی خوب برای راه‌اندازی سایت دارم ولی واقعا نمیدونم ازکجا شروع کنم و. اینکه چطور ثبتش کنم.




  38. roholah_shi
    18 July 2017

    ببخشید میشه بهم بگید چگونه در سایتم موزیک بزارم در پستام هر کاری میکنم نمیشه راهنمایی کنید ممنون




  39. اشکان
    13 February 2018

    با عرض ادب خدمت دوستان
    من معمارم و هیچ اطلاعاتی در مورد سای و مشتقات اون ندارم ولی میخوام یک سایت راه اندازی کنم!!
    با تحقیقاتی که انجام دادم به یک مسئله یی برخوردم به اسم پشتیبانی!!
    گویا شرکتهای طراحیه وبسایت مثل ایرانسل و همراه اول میمونن!!
    یعنی در ارائه ی اولیه خدمات سودی ندارن ولی در هنگام پشتیبانی حسابی سود میکنن چون مبلغی که ارائه میدن و باید پرداخت کنی و راهی نداری!!
    حالا سوال من اینجاست که یک سایت نیاز مبرم به پشتیبانی توسط کمپانیه طراحیه سایت داره یا نه!!!!




  40. محسن
    19 March 2018

    ممنون از مطالب مفیدتون



دیدگاه خود را بنویسید





نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کامنت های شما بعد از تأیید توسط نویسنده وبلاگ، منتشر خواهند شد.

لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به پست بالا باشد. اگر حرف دیگری دارید و یا قصد تماس با من را دارید، از فرم تماس استفاده کنید.

شما میتوانید با مراجعه به سایت گراواتار یک آواتار اختصاصی برای خود تعریف کنید، تا در کنار نام شما نمایش داده شود

برای قرار دادن کدهای نمونه می توانید از تگ های [php] ، [html] ، [css] و [js] استفاده کنید.
به عنوان مثال کدهای php را می توان به صورت زیر قرار داد:
[php] var $whoLoveIranians = "WebTarget!"; [/php]



کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت وب تارگت محفوظ است ©2024 وب‌تارگت

استفاده از مطالب وب سایت در سایر وب سایت‌ها و نشریات چاپی با ذکر منبع آزاد است.